Vulcan masturbators (verschil met Fleshlight?)

Vulcan vergeleken met Fleshlight masturbatorsDe Fleshlight is de populairste masturbator ter wereld omdat deze kunstvagina het beste het vrouwelijk geslachtsorgaan nabootst. Op deze pagina vind je alle verkrijgbare modellen. Fleshlight heeft 1 nadeel: hij is best prijzig. Niet iedereen heeft € 54.95 over voor een masturbatie speeltje. De vibrerende variant is nóg duurder: € 72,95. Een masturbator die lijkt op de Fleshlight is de Vulcan masturbator. Prijs: ± € 19,95. Die is er ook vibrerend: € 25,95.

›› Bekijk Vulcan in de winkel
›› Bekijk Fleshlight in de winkel

Vulcan masturbators

De Vulcan heeft net als Fleshlight (‘zaklamp’) een harde behuizing. Om die behuizing zit een plastic laagje waarop de merknaam en de naam van het product vermeld staat. Haal je dit plastic laagje eraf dan krijgt de toy een neutraal en discreet uiterlijk. De binnenkant van de Vulcan, de sleeve, is gemaakt van TPR, een type materiaal dat aanvoelt als een echte huid: zacht en flexibel. De sleeve is voorzien van noppen en/of ribbels voor extra stimulatie van de penis. Volledige grootte: ca. 15 cm, met een strakke maar flexibele tunnel.

Anus, mond en vagina-opening

Vulcan vergeleken met Fleshlight masturbatorsNet als de Fleshlight is de Vulcan verkrijgbaar met anus-, mond- en vaginaopening. Er zijn 3 type Vulcan masturbators, te weten: Ripe, Tight en Wet. De Ripe heeft een huidkleurige sleeve, de Tight is transparant van binnen en de Wet heeft een wit penetratiekanaal. De sleeves hebben verschillende texturen die allemaal het echte werk proberen na te bootsen. De Vulcan mond heeft net als een echte mond een aantal fijne ribbeltjes, de vagina heeft ribbels over de gehele lengte en de anus is aan de binnenkant voorzien van nopjes. Vulcan masturbators zijn volledig waterproof, je kunt er mee onder de douche én in bad.

Vibrerende varianten

Sommige masturbators kunnen vibreren, zoals de Vulcan Wet Vagina Vibe en de Vulcan Tight Vagina Vibe. Deze modellen worden geleverd met een losse bullet vibrator die je op de masturbator kunt bevestigen. De bullets zijn multispeed (6 niveaus van vibratie en pulsatie). De trillingen zijn krachtig genoeg om door de behuizing en de sleeve heen te gaan. De vibraties geven een extra stimulatie aan de penis. Fleshlight verkoopt een vergelijkbaar product, het is de Pink Lady – Touch. Deze masturbator heeft maar liefst 3 bullet vibrators en vibreert dus veel krachtiger maar is ook flink aan de prijs: € 72,95. De Vulcan Tight Vagina Vibe kost slechts € 25,95 en is dus een heel betaalbaar alternatief.

Special editions

Naast de standaard modellen verkoopt Vulcan ook speciale edities. Voorbeelden zijn: de The Vulcan Cyberskin H2O shower stroker. De sleeve is zo ontworpen dat hij glad wordt als hij in aanraking komt met water. Laat simpelweg wat water in de sleeve lopen, bijvoorbeeld als je onder de douche staat. Zo heb je geen glijmiddel nodig. De sleeve heeft een geribbelde binnenstructuur voor een realistische stimulatie. Het Cyberskin materiaal is erg flexibel en is daardoor geschikt voor elke man.

Een andere special edition is de Cyberskin Vulcan Pussy Stroker. Deze masturbator wordt geleverd met een flesje verwarmend glijmiddel. Dit geeft een aangename en realistische sensatie. De interne structuur van de sleeve bootst de structuur van een echte vagina na. Het Cyberskin materiaal is erg flexibel en is daardoor geschikt voor elke man

Collectie Vulcan masturbators

Vulcan Tight Anus Vibe
Vulcan Shower Stroker - Realistic Pussy
Vulcan Shower Stroker - Realistic Ass
Vulcan Ripe Anus Vibe
Vulcan Shower Stroker - Deep Throat
Vulcan Pussy Stroker Met Verwarmend Glijmiddel
Vulcan Ripe Mouth Vibe
Vulcan Wet Vibe Mond
Vulcan Tight Vagina Vibe
Vulcan Ripe Vagina Vibe
Vulcan Wet Vagina Vibe
Vulcan Realistic Anus - Crème
Vulcan Deep Throat - Crème
Vulcan Realistic Vagina - Crème
Vulcan Wet Mond
Vulcan Wet Anus
Vulcan Ripe Anus
Vulcan Tight Vagina
Vulcan Ripe Mouth
Vulcan Ripe Vagina
Vulcan Tight Anus
Vulcan Strakke Mond
Vulcan Wet Vagina
Vulcan Strakke Mond Vibe
Vulcan Ass Stroker Met Verwarmend Glijmiddel - Crème
Vulcan Mouth Stroker Met verwarmend Glijmiddel - Crème
Vulcan Deep Throat - Mokka
›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.