Sydney’s Deep Throat stroker

Je schrikt je toch helemaal het lazarus? Je denkt: hij gaat hem eraf bijten! *hap* *slik* Wees maar niet bang. De griezel is geen hij maar een zij. Ze heet Sidney. Sydney is een brutale meid met een grote bek. De wijsneus steekt uitdagend haar tong naar je uit. Daarna knielt ze voor je neer op de grond, sjort ongevraagd je broek naar beneden en sleurt vervolgens je piemel naar buiten en neemt die lekker in haar mond…

Sydney’s Deep Throat stroker

De Sydney’s Deep Throat stroker is gemaakt om een blowjob na te bootsen. En dat lukt heel aardig. De mond masturbator is namelijk gemaakt van Sexflesh waardoor de pijpbeurt levensecht aanvoelt. Sexflesh is een type materiaal dat zacht, flexibel en rekbaar is en snel jouw eigen lichaamstemperatuur aanneemt. De toy is aan de achterkant gesloten waardoor er een grote zuigkracht ontstaat. Smullen geblazen! De mond is gedetailleerd vormgegeven: met zachte lippen, een gladde tong en een kunstgebit. Sidney’s keeltje is van binnen voorzien van zachte ribbels.

Smeer jouw harde in met wat glijmiddel op waterbasis, schuif hem vervolgens langzaam in Sidney’s mond, laat jouw eikel langs haar zachte lippen en warme tong glijden. Wanneer jouw erectie helemaal in de stroker zit, dan voel je de geribbelde binnenstructuur die voor extra sensatie zorgt. Beweeg nu Sidney op-en-neer en geniet van een heerlijk zuigend gevoel, net zolang tot je gaat komen. Als jij spuugt, spuugt zij terug! Het kreng!

Op de bestelpagina vind je foto’s, de prijs en alle overige informatie.


>> meer info <<

›› Bekijk alle mond masturbators
›› Bekijk alle masturbators

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.