Juliana 2 In 1 Borsten Masturbator

Mannen houden van grote borsten omdat er een lief klein spleetje tussen zit. Daarom bedacht het Zuid-Koreaanse merk KOKOS de Juliana 2 In 1 Borsten Masturbator. Deze bestaat uit twee tieten met daartussen een realistische kunstvagina.

Levensecht materiaal

De masturbator is gemaakt van zacht en flexibel TPR materiaal dat aanvoelt als een echte vrouwenhuid. TPR heeft nog een andere prettige eigenschap: het neemt snel jouw lichaamstemperatuur aan. De toy heeft de volgende afmetingen: 20 x 16 x 11 cm.

Penetratie tunnel

De borsten zijn rond en stevig en voelen aan als echte vrouwenborsten. Juliana is flink opgewonden want haar mooie roze tepels zijn lekker stijf. De vagina heeft aan de buitenkant zachte schaamlipjes en van binnen voelt de penetratie tunnel natuurgetrouw aan. Voor dit levensechte gevoel zorgen de grote noppen, vagina membranen en plooien (zie video). Juliana is een jonge vrouw die is gezegend met een extra grote G-spot! Of ze ook kan SPUITEN? Man. Man. Man. Juliana spuit de pannen van het dak!

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<


›› Bekijk alle masturbators van KOKOS

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar info@dildootjes.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.