Fuck My Big Fat Titties Borsten Masturbator

Fuck My Big Fat Titties Borsten MasturbatorVan 2 erwtjes op een plankje krijgen mannen geen honger, maar zien zij tieten als meloenen dan loopt het water ze in de mond. Ik vraag mij af: Waarom is dat? Borsten zijn maar ballen, toch? Ik vroeg aan mijn geliefde (die een billenman is!): Waarom genieten mannen van tieten? Marc kwam met een paar goede verklaringen.

Volgens hem lijken borsten op billen en rondingen trekken nu eenmaal de aandacht. Maar bovendien kunnen boobies wiebelen, schudden en dansen en zij voelen heerlijk zacht en warm aan. Borsten zijn voor mannen óók interessant omdat zij die dingen niet zelf hebben. Zo kwam Marc met nog een paar theorietjes, maar hij zei er eerlijk bij: geen enkele theorie snijdt bos hout.

De theorie die het meest overtuigt komt van de Russen. Volgens de Russen houden mannen van borsten omdat er een SPLEET tussen zit. Daar willen zij ‘m insteken. Zien mannen tieten als meloenen, dan vragen zij zich onbewust af: ‘To fuck or not to fuck’? Maar dan op zijn Russisch. Het is een oerdrift. Simple as that. Om aan die oerdrift tegemoet te komen bedacht het Amerikaanse sextoy bedrijf PIPEDREAM de Fuck My Big Fat Titties Borsten Masturbator.

Fuck My Big Fat Titties Borsten Masturbator

Fuck My Big Fat Titties Borsten MasturbatorDe borsten hebben een dubbele D cupmaat en zien er niet alleen bijzonder realistisch uit, ze voelen ook opvallend echt aan. De volle ronde borsten zijn gemaakt van zacht en flexibel Fanta Flesh materiaal dat aanvoelt als een echte vrouwenhuid. Streel ze, masseer ze en neuk ze. Zuig aan de roze keiharde tepels of knijp er alleen maar lekker in.

De borsten zijn stevig en perfect gevormd. Tijdens de Tit Fuck kun je met de borsten spelen zoals jij wilt. Je kunt ze opwrijven, stevig kneden en tegen elkaar duwen. Dat laatste maakt het penetratie kanaal nauwer waardoor de penis extra gestimuleerd wordt. Dit resulteert in een krachtiger orgasme.

De Fuck My Big Fat Titties is staande te gebruiken (zoals op de foto boven) maar je kunt de pop ook op de rug leggen en haar zo tussen de omhoogstaande borsten penetreren. De Fuck My Big Fat Titties is 100% waterdicht, dus neem jouw rondborstige vrouw lekker mee in bad of onder de douche. Daar wordt zij NAT van!

10% korting10% korting

Bij Dildootjes.nl kun je de Fuck My Big Fat Titties kopen. Gebruik je mijn kortingscode, dan gaat de prijs met 10% omlaag. Dit product wordt gratis verzonden. De kortingscode is (vetgedrukt): dildootjes. Het artikel wordt geleverd door het bekende EDC Internet in Veendam.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie (service & retouren).

bestellen
>> meer info <<

Demo video: Pipedream Extreme Fuck My Big Fat Titties

Gerelateerde Fuck me Silly mega masturbators

Fuck Me Silly 2 Mega Masturbator
Fuck Me Silly Mega Masturbator
Fuck My Big Black Ass
Fuck My Big Fat Titties
Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator
Mega Fuck Slut Mega Masturbator

›› Bekijk alle sekspoppen
›› Bekijk alle masturbators

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar info@dildootjes.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.