Dubbele Vibrerende Penis Hoes van Tom of Finland (+ review)

Jongens doen graag wedstrijdjes met elkaar. Dan zijn ze een jaar of 11 of 12. Wedstrijdje ver plassen. Of wie de grootste heeft. Maar jongens worden mannen. En mannen doen normaal. Ja, toch? Welnee man! Met de Dubbele Vibrerende Penis Sleeve van het merk Tom of Finland speel je samen met je aller aller aller beste vriend het wedstrijdje: kwark blaffen, yoghurt pissen, zaad knallen, pudding schieten… STOP! Volwassen mensen gebruiken daar het woord ‘ejaculeren’ voor. Hoe jullie dit spelletje gaan spelen?

Update: dit product is tijdelijk niet leverbaar. Bekijk in de winkel alle andere vibrerende penis sleeves.Dubbele Vibrerende Penis Hoes van Tom of Finland

Naar de winkel

›› Bekijk alle Tom of Finland producten
›› Bekijk alle vibrerende masturbators
›› Bekijk alle penis sleeves

Tom of Finland Head to Head Vibrating Sleeve

Het doel is om zo lang mogelijk de zaadlozing uit te stellen. Wie als eerste klaarkomt heeft verloren. Jij schuift de top van jouw erectie in het ene deel van de vibrerende hoes, jouw aller beste vriend doet hetzelfde aan de andere kant. De hoes is in totaal 27 centimeter lang. Jij moet wat inschikken! De sleeve is gemaakt van heel flexibel en rekbaar TPR materiaal, dat bijzonder zacht aanvoelt. Aan de buitenkant bevinden zich 2 krachtige bullet vibrators die de schacht en de eikel stimuleren. De binnenkant is voorzien van kleine, flexibele nopjes die zorgen voor extra stimulatie. De 2 kogeltjes masseren jullie erecties net zo lang totdat een van jullie als eerste klaarkomt. De vibrerende hoes heeft aan de buitenkant een antisliplaag die ervoor zorgt dat je de toy goed kan vasthouden. Het materiaal is doorzichtig waardoor jullie alles goed kunnen zien. De hoes is hol van binnen dus je onderkant kan de eikel van je partner aanraken.

Weet je wat jouw vriend roept als jij hebt gewonnen? “Maar de MIJNE is GROTER. Lekker PUH!”

Naar de winkel

›› Bekijk alle Tom of Finland producten
›› Bekijk alle vibrerende masturbators
›› Bekijk alle penis sleeves

Dubbele Vibrerende Penis Hoes van Tom of Finland

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.