Opblaaspoppen

Vroeger kocht je een opblaaspop voor een PRIKKIE. *PANG* Die knalde zó kapot. Alleen de zwerver onder de brug was er even blij mee. Tegenwoordig worden opblaaspoppen gemaakt van de beste kwaliteit, zodat ook de rijke stinkerd er jubelend bovenop springt. De goedkoopste lellebel kost € 19,95. Voor die prijs heb je de populaire Lolita love doll (illegaal)… Lees verder »

Fuck My Big Black Ass mega masturbator van Pipedream

Wat is dit een HEERLIJKE DIKKE REET !!! Ik wilde eigenlijk schrijven: NEGERINNEN reet, maar het woord ‘negerin’ mag tegenwoordig niet meer. Ach, ik vind het allemaal best. Maar voordat DIKKE REET straks ook niet meer mag, ga ik je heel snel vertellen hoe lekker de Fuck My Big Black Ass masturbator van Pipedream Extreme is. Deze zogenaamde mega masturbator… Lees verder »

Automatische masturbatie machine van Master-Bot

De mooiste blondine met de grootste borsten, de lekkerste billen en het strakste kutje (en de rijkste pa) heeft NIET wat deze automatische masturbator WEL heeft: aan de binnenzijde zachte stimulerende nopjes. Deze automatische masturbatie machine van Master-Bot is hard aan de buitenkant, maar super zacht van binnen. De stroker heeft een sleeve met een geweldig lekkere structuur… Lees verder »