Fleshlight – Onderhoudspoeder

Een huwelijk duurt gemiddeld zo’n 14 jaar lang. De Fleshlight masturbator gaat langer mee, maar daar moet je wel wat voor doen: hem goed onderhouden. De Fleshlight is zoals je wellicht weet het lekkerste masturbatie speeltje voor mannen, omdat deze kunstvagina de beste replica is van het vrouwelijk geslachtsorgaan. Real Feel Super Skin Het grote geheim zit ‘m in… Lees verder »

Fantasy Fuckhole

Als jij jouw fantasie helemaal de vrije loop laat. Ik bedoel dat je onder het masturberen van jezelf aan ALLES mag denken, ook waar je eigenlijk NIET aan mag denken. Met wie zou jij het dan doen? Nou? Koningin Maxima? Zeker weten? Die is SAAAAAI. Die doet het OP STAND, niet in standjes. Fantaseer eens verder…Waar steek jij… Lees verder »

Opblaaspoppen

Vroeger kocht je een opblaaspop voor een PRIKKIE. *PANG* Die knalde zó kapot. Alleen de zwerver onder de brug was er even blij mee. Tegenwoordig worden opblaaspoppen gemaakt van de beste kwaliteit, zodat ook de rijke stinkerd er jubelend bovenop springt. De goedkoopste lellebel kost € 19,95. Voor die prijs heb je de populaire Lolita love doll (illegaal)… Lees verder »