Mega Fuck Slut Mega Masturbator

Als jij een nachtje mocht doorbrengen met een hele geile mevrouw, naar wie gaat dan de voorkeur uit? Wordt het een dure kakmadam of tóch de goedkope lellebel? De kakmadam doet het alléén ‘op stand’, de lellebel neukt in alle standjes. Niet zo moeilijk, hè? Het wordt de slettebak. Maar waar vind je tegenwoordig nog een SNOLLEBOL, VIEZE… Lees verder »

Mouth Masturbator

Grote Smurf gebruikt hem ook: de blauwe mond masturbator van You2Toys. Deze blowjob machine pijpt zó lekker dat Grote Smurf geen blauwe pilletjes meer nodig heeft om ‘m stijf te houden. En Grote Smurf is 542 jaren oud! Nu jij weer! Hoe krijgt deze pijpmachine dat voor elkaar? De MT X1 High Tech Robotic Mouth is een masturbator met… Lees verder »

Vibrerende kunstvagina Lolita

Het is Lolita’s eerste keer. Voel je haar bibberen? Maar het is niet Lolita zelf die trilt, het is haar strakke lust-vagina die heerlijk kan vibreren. Ik heb het over de roze Lolita kunstvagina van You2Toys. De vibraties zijn lekker multispeed en gemakkelijk te regelen met de handige afstandsbediening met kabel. De masturbator is gemaakt van zacht en flexibel… Lees verder »

Opblaasbaar Schaap Met Lustopening

Voor de geitenneuker die eens een schaap wil neuken *blaaaaat* heeft You2Toys de Love Animal Schaap Masturbator op de markt gebracht. Dit opblaasbare schaap is een uniek en grappig masturbatie speeltje. Het heeft aan de achterkant een lust opening, groot genoeg voor de klein ge-schapen man. Het beest maakt geen geluid als het klaarkomt. Dit opblaas schaap is… Lees verder »