Stressbal in tiet-vorm

Stressbal in tiet-vormHet is de hele maand oktober ‘Stoptober’, de jaarlijks terugkerende actie die rokers 28 dagen lang moet helpen om van hun verslaving af te komen. Inmiddels zijn er al 50.000 mensen die zich hebben aangemeld, zo lees ik op de website Stoptober.nl. De vraag is: gaat het ze lukken?

Op de pagina ‘hulp’ lees ik dat deelnemers die behoefte hebben aan extra ondersteuning een stoppen-met-rokencoach kunnen raadplegen en hulpmiddelen kunnen krijgen zoals nicotinevervangers en medicijnen. Er is ook een telefoonnummer beschikbaar dat mensen gratis kunnen bellen als zij vragen hebben over stoppen met roken.

Ik toetste op mijn Iphone het nummer van de zogeheten STOPLIJN in: 0800-1995. Toen er werd opgenomen, zei een zware rokersstem: “Goedemorgen… *rochel* …met de STOPLIJN.” *klik* Daarna verbrak de verbinding. Jammer. Ik wilde alleen even zeggen dat ik op hun website het belangrijkste hulpmiddel mis: de stressbal in tiet-vorm.

Stressbal in tiet-vorm

Heb je zin in een sigaret? Knijp dan maar lekker in de TET. Dit is dé manier om tijdens stressvolle momenten stoom af te blazen. Deze grappige stressbal van het merk You2Toys heeft de vorm van een vrouwenborst met realistische tepel. De stressbal heeft een mooi compact formaat, ligt altijd voor het grijpen en past perfect in de hand. Ideaal om al knijpend stress mee te verminderen. Is de nood erg hoog, dan kun je er ook mee gooien. De bal is klein en zacht maar heel doeltreffend. Iets kapot gooien zal niet gauw gebeuren.

Stressbal in tiet-vormAfmetingen: maximale diameter: 7.70 cm.
Materiaal: plastic.

Na 28 dagen zijn álle mannen gestopt met roken. Zij knijpen voortaan alléén nog in billen en borsten. Is daar óók een maand voor?

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Lees ook over Secretaresse Anneke en haar baas Henk op blog.Shoppie.nl.

›› Wij zijn Marc en Annette Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar info@dildootjes.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de winkel kun je gemakkelijk zoeken.