Springveer Penis voor een practical joke

Springveer Penis voor een practical jokeVoor de zevende keer in één week tijd werd Lisa door haar nieuwe baas in haar billen geknepen. Het was genoeg geweest! #MeToo Dit keer zei Lisa er wat van: “Daniël, ik vind het héérrrlijk als jij aan mijn kont zit, maar zou je voortaan wat zachter willen knijpen? Lukt dat, denk je?”
Daniël schrok. “Knijp ik te hard?”, vroeg hij, zich van geen kwaad bewust.
Lisa knikte. “Je knijpt me fijn”, zei ze. “En dat is niet fijn. Doe het voortaan zachtjes! Dan vind ik het lekker.”
“Sorry”, mompelde Daniël. “Ik zal proberen zachtjes te knijpen.”
Maar de achtste, negende en tiende keer kneep Daniël nóg harder dan alle keren ervoor. ‘Hij leert het nooit’, dacht Lisa. Zij zinde op wraak. Maar hoe zou ze hem terugpakken? Hard op zijn tenen gaan staan? Daar genoot Daniël van. Nee. Lisa’s baas had eigenlijk maar 1 zwakke plek. Hij was verslaafd aan snoep. Droplullen en kauwgomballen. Haar wraak moest ZOET zijn!

Springveer Penis voor een practical joke

Daarom kocht zij bij Dildootjes.nl de grappige springveer penis voor een practical joke. De penis met springveer zit in een potje. Aan de buitenkant lijkt het alsof er snoepjes in het potje zitten. Het doosje rammelt zelfs als je hem heen en weer schudt. Maar wanneer het dekseltje van het potje wordt gedraaid, schiet een 28 centimeter lange piemel als een speer omhoog. De penis is gemaakt van een springveer en is omhuld met een huidkleurige stof. De eikel aan het uiteinde is gemaakt van hard plastic.

Springveer Penis voor een practical jokeEn? Heeft de practical joke met de springveer penis gewerkt? Ja en nee. Hongerig trok Daniël met een ruk het potje open.

*spring*

*prik*

Hij raakte voorgoed een oog kwijt. Dat was nooit Lisa’s bedoeling geweest. Vanaf toen zag Daniël Lisa niet meer staan. Hij kneep weliswaar nooit meer te hard in haar billen, maar hij legde ook nooit meer even fijn zijn hand erop. #BestJammer

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

›› Bekijk alle fun artikelen

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar info@dildootjes.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.