Sexy mannen naakt kalender (zonder penissen)

Sexy mannen naakt kalender (zonder penissen)Mijn moeder was bij me op bezoek. Toen ze terugkwam van de w.c., zei ze: “Je vader en ik hebben op de w.c. de moppenkalender van Max Tailleur hangen met elke dag een Sam en Moos mop.”
“Worden die kalenders nog verkocht?”, vroeg ik verbaasd.
“Nee, die hangt daar al eeuwen”, antwoordde mijn moeder. “Maar wat ik zeggen wou… ik moet om jouw mannen naakt kalender 2019 ook hartelijk lachen.”
“Lachen?”
“Die kerels houden hun hand voor hun lul. Zo heb je toch niks aan een naakt kalender? Een mop zonder lach. Preuts gedoe! In mijn tijd…”
“Het gaat niet om die lullen, mam”, zei ik hoofdschuddend. “Het is gewoon een pin-up maandkalender met mooie, sexy mannen. Zónder penissen maar met strakke lichamen en gespierde torso’s. Die jongens poseren in aanlokkelijke poses. Ze zijn zo mooi geproportioneerd dat je er wilde gedachten van krijgt. Mijn fantasie gaat in ieder geval met me op de loop. De foto’s zijn uit het genre ‘soft seks’. De afmetingen zijn: 29,5 cm x 42 cm. Is het je trouwens opgevallen dat bij 2 à 3 maanden de penis gedeeltelijk zichtbaar is maar niet volop in beeld?”
Mijn moeder hoorde me niet. “En weet je wat ik ook mis?”, zeurde ze.
“Nou?”
“Kontjes.”
Ik zuchtte en zei: “Kontjes zie je als je de kalender omdraait.”
“Echt?”, gilde mijn moeder. “Wat enig!”
“Grapje, mam.”

›› Bestel de Pin-Up Kalender Mannen 2019 in de winkel

Lees ook: Mijn moeder kocht de grote blote lullen kalender 2019

Alle kalenders

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.