Grote tieten kalender 2019

Grote tieten kalender 2019Het jaar 2019 wordt het jaar van de tiet. Waarom ook niet? Want met de Grote tieten kalender 2019 kun je elke maand naar grote tieten kijken. Tot je er scheel van ziet! Dan zie je er nóg meer!

Daar komen ze…

In januari knallende ketsers. In februari schuddende jetsers. In maart juichende knalballen. In april pronte prammen. In mei klotsende kwarktassen. In juni frisse meloenen. In juli hete Harry’s. In augustus kleffe hangers. In september natte snotkogels. In oktober stormend gemoed. In november koude tieten en in december zwarte pieten.

Kortom, geniet een heel jaar lang van prachtige super sexy mooie dames met grote borsten met deze heerlijke pinup kalender! Deze grote tieten kalender is het perfecte cadeau voor die jarige vriend of vriendin! * Soft seks beelden * Afmetingen: 29,5 cm x 42 cm Zolang de voorraad strekt.

›› Bestel in de winkel

Alle kalenders

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.