USA Cocks Realistische Dildo’s met zuignap

Ik keek zonet even op de pagina met nieuw binnengekomen realistische dildo’s (sommige pikken zijn niet van echt te onderscheiden) en wat schetste mijn verbazing? Daar zag ik de lul van mijn eigen man staan. En die van mijn buurman. En de glazenwasser en de loodgieter… En die van mijn baas. Dat was een #metootje. Het spijt me baas, zal het nooit meer doen. 😳 #lekkerding 😁

USA Cocks Realistische Dildo’s met zuignap

USA Cocks Realistische Dildo's met zuignapDe USA Cocks Dildo’s van het merk XR-Brands zijn super realistische dildo’s die gemaakt zijn van het zogenoemde Ameriskin materiaal. Dit exclusieve materiaal is zacht en flexibel en voelt ultra realistisch aan. De pikken zijn flexibel en voorzien van aders op de schacht en een welgevormde gladde eikel, inclusief een realistisch frenulum (een wat?) en een balzak. De details op de pikken zijn er met de hand op getekend. De dildo’s zijn gemaakt van TPE en ABS, allebei materialen die volledig veilig zijn voor het lichaam. Na gebruik zijn de speeltjes gemakkelijk schoon te maken met een toy cleaner. Geschikt voor vaginale en anale stimulatie.

Bij het vervaardigen van de USA Cocks is gebruik gemaakt van ‘dual-layer technology’. Dit houdt in dat de binnenkern stijf is en de buitenkant zacht. Hierdoor voelen de flexibele pikken levensecht aan. Er zijn 6 modellen die verschillen in afmeting, que lengte en omtrek. Van 7 inch (de kleinste) tot 12 inch (de grootste). De kleinste dildo heeft een lengte (invoer) van 15 cm. en een omtrek van 2.54 cm. (lekker smal dus, ideaal voor beginners) Bekijk hier. De grootste dildo is echt alleen bedoeld voor ervaren gebruikers. Het is de USA Cocks XXL Dildo – 12 Inch. Lengte is 24 cm. (totale lengte: 32 cm.), maximale diameter is 8 cm. De schacht van deze joekel is niet geaderd maar helemaal glad. Bekijk hier.

De USA Cocks dildo heeft een een sterke zuignap zodat je hem ook handsfree kunt gebruiken en eventueel kunt gebruiken met een strap-on harnas. Gebruik de dildo in combinatie met een glijmiddel op waterbasis voor een soepele penetratie. Schoonmaken gaat het beste met een toy cleaner.

USA Cocks Dildo - 12 Inch
USA Cocks Dildo - 11 Inch
USA Cocks Dildo - 10 Inch
USA Cocks Dildo - 9 Inch
USA Cocks Dildo - 8 Inch
USA Cocks Dildo - 7 Inch

Demonstratie video USA Cocks

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.