Packer Gear slappe packing dildo’s

Levensechte Packer Gear imitatie KunstpenissenElke dinsdag scroll ik altijd even door ons aanbod aan nieuw binnengekomen dildo’s. Verreweg de meeste exemplaren lijken op elkaar, wat niet zo verwonderlijk is natuurlijk. Maar vanochtend werd ik blij verrast; ik kwam de lul van mijn eigen man tegen. En die van mijn buurman. En collega… En de glazenwasser… Sinds kort verkopen we niet alleen gewone realistische dildo’s, maar ook de zogenaamde Packer Gear Kunstpenissen van het merk Calexotics. Deze dildo’s zien er zo verbazingwekkend echt uit dat je niet het idee hebt dat je naar een kunstpenis zit te kijken.

Levensechte Packer Gear imitatie KunstpenissenDe Packer Gear Kunstpenissen zijn niet alleen een perfecte imitatie van een echte penis, deze kleine dildo’s zijn gemaakt van ultra zacht materiaal en voelen levensecht aan. De balzak en schacht zijn, zoals in werkelijkheid, verrassend flexibel en beweeglijk. De Packer Gear piemels zijn niet lang, gemiddeld zo’n 10 tot 12 centimeter. Diameter van 2 tot 3,5 cm. Maar juist de combinatie van dat kleinere formaat met het levensecht aanvoelend materiaal maakt dat je tijdens het masseren van je clitoris en schaamlippen kunt toveren met deze dildo’s. Ander pluspunt: de Packer Gear dildo’s hoef je niet langdurig schoon te maken, ze zijn namelijk onderhoudsvrij. Laatste opmerking staat in de productinformatie: “Schuif deze imitatiepenis eenvoudig in jouw ondergoed, slip harnas of het speciale Packer Gear harnas en creëer de bobbel die jij altijd al gewild hebt.” Let op: deze penis is niet geschikt voor penetratie. Daar is hij te slap voor.

Packer Gear slappe packing dildo’s

Tot zover mijn vrolijke geleuter. Ik zou zeggen: kies zelf een lekkere leuter uit.

Slappe dildo van 10 cm (Kleur: Bruin)

Bekijk ook

Gerelateerde slappe dildo’s, de Mr. Limpy Dick. Meer weten? Lees hier (aanrader)

Mr. Limpy Huidskleur - Groot
Mr. Limpy Huidskleur - Medium
Mr. Limpy Huidskleur - Klein
Mr. Limpy Huidskleur - Extra Klein
›› Bekijk alle packing dildo’s

NieuwBuck Angel Fun Boy™ Strap-on/Packer Penis

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar info@dildootjes.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.