Paarden dildo *hinnik*

paarden-dildoDe prins op het witte paard bestaat niet, maar zijn lul bestaat wel. De lul van zijn paard, bedoel ik. In erectie is die een halve meter lang en 6 tot 7 cm. dik. Voor de een nachtmerrie, voor de ander een natte droom.

Ik heb 4 dildo’s gevonden die een exacte kopie van een echte paardenpik zijn. Zowel de grootte als de vorm is heel realistisch nagemaakt. Deze paarden dildo’s spreken wat je noemt tot de verbeelding, zo mega groot zijn ze. Daar word je stil van. En daarna begin je te HINNIKEN!

Paarden dildo’s kopen

Paarden dildo – Zwart » Lengte is 50 cm. lang, dikte 7 cm.
Grote Paarden Dildo – Rood » Lengte is 50 cm., minimale omtrek 6 cm. (maximaal 19 cm.)
Grote Paarden Dildo – Zwart » Lengte is 50 cm. lang, dikte minimaal 6 cm. (maximaal 19 cm.)

De dildo’s zijn eenvoudig schoon te maken met gewoon wat water en zeep. Direct leverbaar.

Trouwens, over GROOT gesproken. Weet je welke twee beesten de grootste hebben? De walrus en de blauwe vinvis. Maten noemen? De fallus van een walrus is in stijve toestand 60 cm. lang. De penis van een geile vinvis is 3,5 meter !! Schoon aan de haak !! Geloof je me niet? Ga maar Googlen. 🙂

Meer XXL dildo’s

De Walrus
American Bombshell Bunker Buster
B-7 Torpedo - Rood
›› Bekijk al onze XXL dildo’s

Sneeuwwitje en de paarden dildo’s

Sneeuwwitje en de 7 dwergen kennen wij als sprookje dat in de 19e eeuw door de Gebroeders Grimm is opgetekend. Maar van dit sprookje bestaan meerdere versies, ook erotische. In de bekendste scabreuze vertelling leren wij Sneeuwwitje kennen als een op seks beluste lellebel die niet genoeg heeft aan haar 7 dwergen, ook niet allemaal tegelijk. Sneeuwwitje verlangt alleen naar groot geschapen mannen. Dekhengsten met paardenpikken! Met veel minnaars heeft zij de lakens gedeeld, maar geen van hen voldeed aan haar verwachtingen.

Sneeuwwitje heeft een natte droom

Het voert te ver om hier het gehele sprookje te vertellen, maar het is bekend dat Sneeuwwitje een prinses is, op wiens schoonheid haar stiefmoeder ziekelijk jaloers is. De stiefmoeder wil Sneeuwwitje ombrengen en geeft haar een giftige appel. Als Sneeuwwitje van de appel eet, valt ze in een diepe slaap en begint te dromen. Natte dromen! Daar lees je niets over in het oorspronkelijke sprookje. Sneeuwwitje droomt dat ze na jaren van vergeefs wachten dan eindelijk haar Prins op het witte paard ontmoet. In de slaapkamer kijkt Sneeuwwitje haar Prins verlangend in de ogen en vraagt: “Heb jij een GROTE?” De Prins begint breed te grijnzen en trekt met een ruk zijn strakke rijbroek omlaag. Met kracht slingert een enorme pik naar buiten. Van wel een halve meter lang! Sneeuwwitje kijkt haar ogen uit en moet even slikken. De Prins komt tegen haar aanstaan, geeft een zoen en grijpt haar bij de billen. Als Sneeuwwitje haar armen om zijn nek slaat, tilt de Prins haar van de grond en…

Sneeuwwitje wil de paard van de Prins!

Op dat moment wordt Sneeuwwitje wakker gekust. Door de Prins uit het sprookje. Zijn witte paard staat naast hem. Sneeuwwitje knippert een paar keer met haar ogen en kijkt wat verward om zich heen. Daarna begint ze hard te vloeken. Ze schreeuwt: “GODVERRRRRRDE GODVERRRRDOMME MAN !!! GLOEIENDE KUT !!! Wat doe jij nou? PleurT OP !!! Ik lag net zo lekker te dromen.” Sneeuwwitje kan vreselijk ordinair vloeken, dat is waar. De Prins kijkt Sneeuwwitje verliefd in de ogen en antwoordt: “Jij hoeft niet langer van mij te dromen, lieve Prinses!” Op dat moment trekt hij zijn boek omlaag. Het paard begint te hinniken. Als Sneeuwwitje naar de Prins kijkt, schrikt ze! De Prins heeft een mini piemel. Als hij bovenop haar wil klimmen, duwt Sneeuwwitje hem ruw van zich af en roept: “IK WIL JE PAARD!”

De Prins geeft Sneeuwwitje 2 paarden dildo’s

De Prins kijkt wat beteuterd naar zijn geslachtsdeel. Daarna kijkt hij Sneeuwwitje aan en zegt, op besliste toon: “Mijn paard kan ik je niet geven, maar ik heb wel iets anders voor je.” Uit zijn rugzak haalt hij twee paarden dildo’s tevoorschijn. Hij geeft ze aan Sneeuwwitje. Sneeuwwitje begint te glimlachen en knikt goedkeurend. “Hoe groot zijn die pikken?” De Prins wijst naar de pik van zijn schimmel en antwoordt: “Precies 50 centimeter lang en 7 cm. dik.” Als hij op zijn paard klimt en weg wil rijden, vraagt Sneeuwwitje vlug: “Maar wat moet ik met 2 van die dingen?” De Prins antwoordt geïrriteerd: “Stop die ander maar in je reet.”

Paarden dildo kopen?

Paarden dildo – Zwart » Lengte is 50 cm. lang, dikte 7 cm.
Grote Paarden Dildo – Rood » Lengte is 50 cm., minimale omtrek 6 cm. (maximaal 19 cm.)
Grote Paarden Dildo – Zwart » Lengte is 50 cm. lang, dikte minimaal 6 cm. (maximaal 19 cm.)

Lees ook:
Extra grote vibrator kopen
Opblaasbare dildo

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.