Nak’d Adam realistische dildo met sterke zuignap

Nak'd Adam realistische dildo met sterke zuignapDit is Adam. Nak’d Adam. Adam staat er wat lullig bij, maar dat komt: Adam staat nooit flatteus op foto’s. Op de foto is wel goed te zien dat Adam een grote jongen is. De dildo is 20 cm. lang en heeft een diameter van 4 cm.

Deze huidkleurige dildo is realistisch van vorm; hij heeft een mooie eikel, huidplooien en aderen op de schacht voor extra stimulatie. En Adam is een echte kerel met BALLEN. De dildo is vervaardigd uit extra zacht siliconen materiaal en heeft een heel flexibele schacht. De Nak’d Adam dildo is gemaakt door het bekende Duitse merk You2Toys.

Nak’d Adam heeft onderaan de balzak een sterke zuignap die je op een vlakke ondergrond kunt vastzetten. Zo loopt de lul nooit bij je weg! De zuignap maakt de dildo niet alleen geschikt voor handsfree gebruik maar zorgt er tevens voor dat het speeltje gedragen kan worden in een strap-on harnas. Gebruik Nakd Adam in combinatie met glijmiddel op waterbasis en ga voor levensecht genot. Op de bestelpagina vind je alle foto’s.

Naar de winkel

Product: Nak’d Adam Dildo
Waar te koop: Dildootjes.nl

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.