King Cock Two Cocks One Hole – 2 lullen die je opvullen!

King Cock Two Cocks One Hole - 2 lullen die je vullen!Aan het begin van een one night stand is de vraag niet: heeft meneer een lekkere GROTE? De vraag is wèl: heeft meneer er lekker TWEE? *broekje uit* Nou, dat heeft meneer dus niet! WAT EEN AFKNAPPER!

“Ga mijn bed uit !!!
En snel !!!
Lulhannes!!!”

Een vrouw met genoeg eigenwaarde neemt alleen genoegen met een man met TWEE piemels. Maar ja, waar vind je zo’n misbaksel? Het merk KingCock kwam met de oplossing: de Two Cocks One Hole. Twee lullen die je opvullen! 😁

›› Bekijk in de winkel

Two Cocks One Hole

Deze unieke dubbele dildo is ontworpen om 1 gaatje te penetreren, dat kan de vagina zijn maar ook de anus. De ene pik in de vagina en de andere in de anus, dat gaat niet, de twee pikken zitten namelijk aan elkaar vast. Het is óf dubbel anaal óf dubbel vaginaal. Je vraagt je misschien af: waarom zou ik er twee piemels tegelijk in willen stoppen? Het antwoord is: dat zorgt voor een extra gevuld gevoel. Dat is buitenaards geil. (Ik moet opeens aan E.T. denken.) Een goede tip: je brengt de Two Cocks One Hole dildo het gemakkelijkste erin als je de kleinste pik onderaan houdt tijdens het naar binnen schuiven. In de demo video kun je dit goed bekijken.

Realistisch vormgegeven

De dildo’s zijn realistisch gevormd en hebben een mooie welgevormde eikel. De aderen die over de schacht lopen zijn goed voelbaar tijden de penetratie en doordat ze met de hand erop zijn geschilderd zien ze er levensecht uit. De pikken zien er niet alleen bijzonder echt uit, ze voelen ook heel natuurgetrouw aan, als een echte huid. Ze zijn zacht en buigzaam en tóch stevig, gemaakt van kwaliteit rubber.

Maten / kleuren

De King Cock Two Cocks One Hole is verkrijgbaar in verschillende maten: 7 inch / 9 inch en 11 inch. In de huidskleuren wit en zwart. De kleinste kost: € 42,95, de grootste: € 69,95. De volgende afmetingen zijn er:

›› Two Cocks One Hole – 7 inch: 20.30 (lengte) en 7.40 (maximale diameter)
›› Two Cocks One Hole – 9 inch: 25.50 (lengte) en 8.60 (maximale diameter)
›› Two Cocks One Hole – 11 inch: 30.50 (lengte) en 9.10 (maximale diameter)

King Cock Two Cocks One Hole - 2 lullen die je vullen!Handsfree genieten

Weet je wat ook leuk is? Het speeltje is voorzien van een sterke zuignap aan de onderkant, zodat je er ook handsfree van kunt genieten. En nu je toch je handen vrij hebt, kun je onder het wippen even appen met je beste vriendin:

Jij: “Ik heb een nieuwe LOVER!” ❤
Vriendin: “WoW! Wat lekker voor je. 😃 Is het een blijvertje of een wippertje?” 😇
Jij: “Nou… euhh… Een wippertje én een blijvertje! En weet je wat zo leuk aan hem is?”
Vriendin: “Nou?”
Jij: “Hij heeft 2 piemels !!!”
Vriendin: “Heb je weer gedronken?”
Jij: “Nee! 😜
Vriendin: “Heeft hij ook 4 BALLEN?”
Jij: “BALLEN? Hij heeft geen ballen.”
Vriendin: “Ik snap er geen zak van”

Bestellen

›› Two Cocks One Hole – 7 inch: 20.30 (lengte) en 7.40 (maximale diameter)
›› Two Cocks One Hole – 9 inch: 25.50 (lengte) en 8.60 (maximale diameter)
›› Two Cocks One Hole – 11 inch: 30.50 (lengte) en 9.10 (maximale diameter)

Two Cocks One Hole Voorbinddildo Met Harnas

Two Cocks One Hole Voorbinddildo Met HarnasLijkt het je leuk als jouw partner jou met de Two Cocks One Hole dildo neukt, dan kan hij gebruik maken van de holle variant die met een harnas is voor te binden. Het is de King Cock Holle Voorbinddildo Met Harnas – Huidskleur. Het strapon harnas heeft schouderbanden voor extra stevigheid, waardoor hij comfortabel is om te dragen. Ook is het harnas gemakkelijk te verstellen. Naast dat het voor de dame heerlijk is om opgevuld te worden door 2 lullen tegelijk, kan de strapon ook worden gebruikt door heren met tijdelijke of langdurige erectieproblemen of als zij een (te) kleine penis hebben. Bekijk in de winkel.

Er bestaat ook een KingCock Two Cocks One Hole voorbinddildo met harnas die gebruikt wordt door dames. De dildo’s zijn niet hol van binnen maar massief. Alles aan het harnas is verstelbaar voor een goede pasvorm. De dildo is verwijderbaar en kan dus ook los worden gebruikt. Hij is voorzien van een sterke zuignap waarmee je hem op elk glad en vlak oppervlak kan bevestigen voor handsfree genot. Reinig de dildo na gebruik met een toycleaner of milde zeep en water. Bekijk in de winkel.

Demonstratie video King Cock Two Cocks One Hole

›› Bekijk alle KingCock dildo’s
›› Bekijk alle dubbele dildo’s
›› Bekijk alle realistische dildo’s

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.