Realistische mini dildo van King Cock – 14 cm

De King Cock dildo werd door het Amerikaanse bedrijf PipeDream in 2015 op de markt gebracht. In twee jaar tijd werden van deze kwaliteit kunstpenis maar liefst 1,5 miljoen exemplaren verkocht. (bron) De populaire King Cock dildo is met de hand gemaakt en ziet er niet alleen uit als een echte penis, maar voelt ook heel realistisch aan. Het speeltje is gemaakt van heel buigzaam PVC rubber dat ftalaat-vrij, latex-vrij en hypoallergeen is.

Realistische mini dildo van King Cock

Realistische mini dildo van King CockDe meeste King Cock dildo’s hebben een groot formaat, maar er is ook een mini dildo beschikbaar. Het is de King Cock Realistische Dildo van slechts 14 centimeter lang en met een maximale diameter van 4 centimeter. Prijs is € 24,95. Een pikkie voor een prikkie! 😁

Zacht en flexibel

Het dildootje ziet eruit als een echte piemel. Met maatje PINK. Hij heeft een mooie, gladde eikel en op de schacht zitten adertjes. De dildo is heel zacht en bijzonder flexibel maar ook stevig zodat je er fijn mee kunt penetreren.

Krachtige zuignap

Op de plek waar de ballen horen te zitten bevindt zich een krachtige zuignap waarmee je de mini dildo op een glad en vlak oppervlak kunt vastzetten. Neem hem mee onder de douche of in bad, hij is 100% waterdicht. Dankzij zijn kleine, slanke vorm is deze natuurgetrouwe dildo zeker geschikt voor beginners. Gebruik hem in combinatie met een glijmiddel op waterbasis voor een comfortabele penetratie.

Alle foto’s vind je op de bestelpagina.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Er bestaat ook een King Cock dildo van 15 centimeter lang (invoerdiepte) en met dezelfde kenmerken als de 14 cm. uitvoering.

Kleine dildo’s

Inspire Vaginisme Dildo Set - 5 Stuks
King Cock 15 cm - Vleeskleurig
King Cock Realistische Dildo - 14 cm
Dildo Crystal Clear Small Dong
European Lover - Small
Natural Seducer
Renegade 5 Inch Smooth Dong
G-Girl Dildo- Style 5
Realistische Plug
Dildo met krachtige zuigvoet
Ballsy Dick White
All Black Realistische Dildo Zwart
X-Skin Dildo nr. 2 - Huidskleur
Kleine Realistische Dildo - Zwart
›› Bekijk alle kleine dildo’s
›› Bekijk alle realistische dildo’s
›› Bekijk alle dildo’s

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.