King Cock 6 Uncut – Huidskleur

King Cock 6 Uncut - HuidskleurDe meeste dildo’ zijn maar saaie lullen, maar de King Cock Uncut dildo zit vol leven. Deze onbesneden penis heeft namelijk net als een echte lul een voorhuid die tijdens de penetratie op en neer beweegt. De King Cock 6 Uncut dildo heeft een redelijk klein formaat. Hij is 16.50 cm. lang (invoerdiepte: 15 cm.) en hij heeft een diameter van 3.90 cm.

De dildo is levensecht vormgegeven en heeft een welgevormde eikel die tevoorschijn piept zodra je de voorhuid omlaag trekt. Over de schacht lopen aderen die goed voelbaar zijn tijdens de penetratie en doordat ze met de hand erop zijn geschilderd zien ze er realistisch uit. De onbesneden piemel ziet er niet alleen bijzonder echt uit, hij voelt ook heel natuurgetrouw aan. De dildo is zacht en buigzaam en tóch stevig, gemaakt van kwaliteit rubber.

Onderaan de dildo is een sterke zuignap bevestigd. In de video is goed te zien hoe krachtig de zuignap zich aan een glad en vlak oppervlak vastzuigt. De zuignap maakt de dildo ook geschikt voor gebruik met een strap-on harnas.

De dildo is gemaak voor zowel vaginale als anale penetratie. Beschikbaar in witte en zwarte huidskleur. Jammer dat de pik niet spuit!

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Bekijk ook: King Cock Voorbind harnas Met Uncut Dildo

Demonstratie video KingCock Uncut

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.