Grote XL King Cock Dildo 25 cm. met ballen

Grote XL King Cock Dildo 25 cm. met ballenHeb jij ook zo genoeg van mannen met bindingsangst? Van die Tinder-wezels die na het kezen weer wegwezen? Slappe zakken zijn het! Die wil je nooit meer! Je wilt alleen nog een bink met BALLEN! De bink mag best een buikje hebben, als hij maar waarlijk kan beminnen; als hij maar ZIET wie je BENT en BLIND is voor lellen en vellen. Kortom, hij moet jou op handen dragen, ook als je iets te zwaar bent. Maar waar vind je zo’n goedzak met kloten?

Ik heb er een gevonden. Hij heeft een hele grote! Het is de King Cock dildo met ballen van het Amerikaanse merk KingCock. Deze zwarte dildo heeft een groot formaat en voelt natuurgetrouw aan, als een echte huid. Wil je weten hoe groot-ie is? De lul is 25 cm. lang en heeft een diameter van 6.50 cm. Alsof je een paard in de gang hebt staan! De pik is zacht en buigzaam en tóch stevig, gemaakt van kwaliteit rubber. Dit materiaal is ftalaten-vrij, latexvrij, hypoallergeen, kortom: volledig veilig voor het lichaam.

De dildo is realistisch gevormd en heeft een mooie, welgevormde eikel. De aderen die over de schacht lopen zijn goed voelbaar tijdens de penetratie en doordat ze met de hand erop zijn geschilderd zien ze er levensecht uit. De dildo heeft een flinke balzak en een handige zuignap. Met deze zeer krachtige zuigvoet zet je de dildo stevig vast op een vlakke, gladde ondergrond. Zo loopt de lul nooit bij je weg! De dildo is niet alleen vaginaal maar is ook anaal te gebruiken. Dat lukt het beste als je de SLAPPE lach hebt.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

›› Bekijk alle KingCock dildo’s
›› Bekijk alle grote dildo’s
›› Bekijk alle realistische dildo’s
›› Bekijk alle dildo’s

Grote King Cock dildo’s

King Cock XL Dildo Met Ballen - 27 cm
King Cock dildo met ballen - 25 cm, zwart
King Cock dildo met ballen - 28,5 cm, huidskleur
King Cock 27,5 cm Dildo met Ballen - Zwart
King Cock Realistische XL Dildo No. 1 - 37 cm
King Cock 14 XL Dildo
King Cock Realistische XL Dildo No. 2 - 37 cm
King Cock 30 cm dildo met ballen huidskleurig
King Cock Realistische XL Dildo - 41 cm
›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.