Dillio Anal Teaser – Kleine anaal dildo met gebogen schacht

Dillio Anal Teaser - Kleine anaal dildo met gebogen schachtOnder de douche wassen vrouwen hun haren en zingen mannen een zeemanslied.

♬ ♪ ♫ Varen… Varen… over de baren… ♬ ♪ ♫

Maar onder de douche kun je ook heel andere dingen doen, zoals geile spelletjes spelen met de Dillio Anal Teaser van het merk PipeDream. Prijs: € 12,95. Deze anaal dildo heeft een brede, platte voet die dienst doet als zuignap. Deze sterke zuignap hecht zich bijzonder krachtig aan elk glad oppervlak, zoals een douchewand. Plak de dildo eenvoudig op de wand en geniet handsfree. De Dillio Anal Teaser heeft een prettig klein maatje: hij is 13 cm. lang en heeft een maximale diameter van 3 cm. De dildo heeft een gebogen schacht en is daardoor heel geschikt om bij mannen de P-spot te stimuleren. Daar gaan zij óók van zingen.

Dillio Anal Teaser - Kleine anaal dildo met gebogen schachtDe Anal Teaser is gemaakt van topkwaliteit Amerikaanse rubber waardoor de dildo heerlijk zacht aanvoelt en bijzonder flexibel is zodat hij meebuigt met elke beweging. De fabrikant schrijft op zijn website: “Crafted from the highest quality, American-made rubber, each Dillio is 100% phthalate and latex-free and hypoallergenic.” Kortom: 100% veilig voor het lichaam.

De zuignap maakt de dildo ook geschikt voor gebruik met een strap-on harnas. Maak de Anal Teaser na gebruik goed schoon met lauwwarm water en een toycleaner voor een goede hygiene. Meer foto’s vind je op de bestelpagina. In de demonstratie video kun je goed zien hoe flexibel de Dillio dildo is en hoe krachtig de zuignap zich vastzuigt.

Eigenschappen:
Anaal dildo
Gebogen schacht
P-spot stimulatie
Sterke zuignap
Geschikt als strap-on
Makkelijk schoon te maken

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

›› Bekijk alle Dillio dildo’s

Demonstratie video

Alle Dillio dildo’s

Dillio Hot Seat Dildo Kussen
Dillio 6 Strap-On Harnas Set
Dillio 7 Strap-On Harnas Set
Dillio 7 Slim
Dillio Mr. Smoothy - Paars
Dillio Double Trouble Dubbel Dildo
Dillio Anal Teaser
›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.