Colour Pride Edition Realistische Dildo – Regenboog

Colour Pride Edition Realistische Dildo - RegenboogAan het einde van de regenboog vind je een pot met goud. En in die grote pot ligt bovenop al dat goud de Rainbow Silicone Dildo 8 Inch van het merk NS-Novelties. Dát had je niet verwacht, hè? Deze grote dildo is met de hand gemaakt en heeft de kleuren die je ook terugvindt op de regenboogvlag van de LHBT-beweging. Laat ik beginnen te zeggen dat deze vrolijke Frans een verdraaid goede dildo is. Ik ben eens een beetje gaan googelen naar reviews en ik kom alleen maar positieve ervaringen tegen.

Zacht en flexibel

De dildo voelt om te beginnen heerlijk aan: hij is zacht en flexibel, gemaakt van 100% siliconen materiaal. De siliconen zijn veilig voor het lichaam en het materiaal is niet poreus, zodat bacteriën geen kans krijgen. De dildo is makkelijk schoon te maken met water en milde zeep. Even los van de vrolijke regenboogkleuren heeft de Colour Pride Edition dildo een realistisch uiterlijk. De eikel is groot en glad en welgevormd. Vlak onder de eikel zijn kleine huidplooien aangebracht en rond de schacht bevinden zich aderen. Ook de balzak ontbreekt niet.

Grote dildo

Houd er rekening mee dat de dildo behoorlijk groot is. Zijn lengte is 22 cm. (invoerdiepte: 15 cm.). De maximale diameter is 4.50 cm. Er zijn meer dildo’s met deze omtrek, zo extreem is die niet, maar de dildo voelt wat dikker aan door zijn realistische textuur. Het is een ontzettende LUL, za’k maar zeggen. De fabrikant noemt de dildo zelf ‘Thick Rick’ maar ik vind vrolijke Frans leuker klinken.

Krachtige zuignap

Van goedkope dildo’s is bekend dat hun zuignap vaak ondeugdelijk zijn. Daarentegen, de zuignap van de regenboog dildo wordt door toy testers geroemd. De sterke zuignap zuigt zich heel krachtig vast aan een vlakke, gladde ondergrond. Je kunt doen met hem wat je wilt; in elke positie, langzaam of ruig. Zowel geschikt voor vaginale als anale penetratie. De zuignap maakt het mogelijk de dildo op een strapon harnas te bevestigen.

Goud geld

De prijs van de regenboog dildo is € 62,95. Verschiet je nu van kleur? Bewolking? De dildo is het echt waard. Maar let nu op… Aan het einde van de regenboog vind je niet alleen een pot met goud. Met daarin de regenboog dildo waar je goed nat van wordt. (Ook mannen worden nat!) Maar naast die vrolijke lul met kleefzak ligt nog wat. Een kortingscode! Sodeju! Dát had je niet verwacht. Met die code gaat er 10% van de prijs af. De code is (vetgedrukt): dildootjes. Deze kun je invoeren op de bestelpagina. Veel plezier ermee.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Colours dildo’s

Colour Pride Edition Realistische Dildo - Regenboog
Colours Softies Dildo Met Zuignap - Roze
Colours Pleasures 5 Inch Realistische Dildo - Blauw
Colours Pleasures 5 Inch Realistische Dildo - Zwart
Unicorn Tails Buttplug Met Roze Staart - Zwart
›› Bekijk alle realistische dildo’s
›› Bekijk alle XXL dildo’s
›› Bekijk alle dildo’s

›› Wij zijn Marc en Annette Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar info@dildootjes.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de winkel kun je gemakkelijk zoeken.