Buttplugs met elektrische stimulatie

Buttplugs met elektrische stimulatieJanus Poepe komt uit een familie van postzegelverzamelaars. Janus’ vader spaarde postzegels en zijn opa spaarde ze. Tussen twee haakjes, de vrouwen spaarden suikerzakjes en neef Malle Eppie spaarde beflapjes, maar suikerzakjes en beflapjes zijn geen postzegels dus daar werd op neergekeken. Toen opa begon te dementeren en de kluts volkomen kwijtraakte, heeft hij op een druilerige zondagochtend (met hulp van Malle Eppie) zijn zeldzame postzegelverzameling op de muur geplakt. De buitenmuur. Dat drama is de familie nooit te boven gekomen.

Janus had niet zoveel met postzegels. Janus had meer met buttplugs. Dat is begonnen met de antieke vingerhoed van zijn oma. Die had hij toen hij een puber was uit haar naaidoos gejat. Maar op een avond toen hij ermee aan het experimenteren was, verdween de vingerhoed voorgoed. Janus heeft inmiddels een indrukwekkende collectie buttplugs. Hij kan een museum beginnen. Van gegraveerde koperen buttplugs (uit de tijd van keizer Nero!) tot hypermoderne die je met wifi op het internet aansluit. Maar deze buttplugs gebruikt Janus nóóit meer! Op een dag werd hij gehackt. De hele wereld keek mee.

Advies: Wil je niet verder lezen? Spring naar Buttplugs met elektrische stimulatie.

Lees ook: Wat is electro sex? En hoe begin je met e-stim?

Bijzondere buttplugs

Bijzondere buttplugsHoe komt Janus aan al die buttplugs? Hij struint rommelmarkten en bazaars af maar hij ruilt ze ook met andere verzamelaars. (Janus is erelid van de Buttplug Vereniging in Aarschot.) Als Janus jarig is weten vrienden en collega’s wat hij wil hebben. Die ene buttplug die hij nog niet heeft. Verleden jaar kreeg hij van zijn vrienden van de teckelclub een vibrerende hondenstaart buttplug cadeau. Van zijn collega Alfred kreeg hij een buttplug met vossenstaart. En een buttpug met konijnenstaart. Alfred is in zijn vrije tijd jager, vandaar.

Dog Tail Buttplug
Fox Tail Buttplug Met Vossenstaart
Siliconen Buttplug Met Witte Konijnenstaart
›› Bekijk alle rollenspel buttplugs

Maar de allermooiste buttplugs kreeg Janus cadeau van Greet, zijn ex-vrouw, met wie hij 25 jaar veel leed heeft gedeeld. De mooiste zijn de buttplugs met siersteen, de glazen buttplugs (mond geblazen) en de schitterende metalen buttplugs van het merk Njoy. Maar Janus was óók heel blij met de Commandant metalen vuistdildo. Minder kontent was hij met de anaal spreider buttplug van metaal. Janus kon een week niet meer poepen.

Njoy Pure Plug Small
Metalen buttplug met transparante diamant - goudkleurig
Icicles No. 49
›› Bekijk alle buttplugs met siersteen
›› Bekijk alle glazen buttplugs
›› Bekijk alle metalen buttplugs van Njoy

Een paar jaar geleden gaf Greet Janus na een knallende ruzie (om het weer goed te maken) een buttplug in de vorm van een granaat uit de Tweede Wereldoorlog. Maar de twee kregen steeds vaker ruzie. En de ruzies werden steeds heftiger. Gewelddadiger. Janus kan inmiddels een Derde Wereldoorlog beginnen, hij heeft de gehele Amerikaanse Bombshell collectie, van scudraketten tot een atoombom. Nooit meer last van jeuk of een branderig gevoel. Janus en Greet zijn een jaar geleden in een vechtscheiding terechtgekomen. Over één ding waren de twee het trouwens heel snel eens: de boedelscheiding: Greet kreeg het huis, Janus de buttplugs (die kon hij in zijn REET STEKEN !!!).

American Bombshell B-7 Torpedo Gun Metal
›› Bekijk alle bommen en granaten buttplugs

Buttplugs met elektrische stimulatie

Een paar dagen geleden ontving Janus post. Van Greet. Geen advocatenbrief, ook geen bombrief maar een klein pakketje. Uit een doosje haalde Janus een grote metalen buttplug. Het is de Mystim – Big John Buttplug XL. Een stalen buttplug op stroom! Onderin de doos lag een briefje. Het was een bozig briefje. Greet schreef: “BURN MOTHERFUCKER !!! BURN IN HELL !!!” Janus zette zijn bril af. Tranen sprongen in zijn ogen. De Mystim – Big John Buttplug XL was de allermooiste buttplug die hij van Greet had gekregen.

Te koop bij Dildootjes.nl

De Mystim buttplugs zijn bedoeld voor electro sex, oftewel: elektrische stimulatie van de zenuwen in en rondom de anus. De buttplugs zijn gemaakt van medisch aluminium en met de hand gepolijst en zijn aan te sluiten op de Mystim elektrosex bedieningsunit. Op deze manier is het mogelijk elektrische impulsen door de buttplug te jagen. Wees niet bang, het is maar zwakstoom. Het merk Mystim adverteert met zijn electrosex artikelen en roept dat vibreren uit is en elektrisch stimuleren het gaat worden. Dat zou best weleens waar kunnen zijn, want de lichte stroomstootjes die de dildo’s en buttplugs van Mystim afgeven, geven een onbeschrijflijk lekker tintelend gevoel, niet alleen lokaal, dus rond de vagina of anus, maar door het gehele lichaam heen.

De Mystim buttplugs zijn ook als gewone metalen buttplugs te gebruiken, dus zonder elektrosex bedieningsunit. Maar mét stroom zijn ze spannender. De aluminium plugs zijn niet alleen lekker groot en glad, ze zijn ook te verwarmen en in de koelkast af te koelen. Het metaal zal de temperatuur lang vasthouden en zorgen voor een aangenaam gevoel.

Mystim Tension Lover E-Stim Tens Unit
Mystim - Big John Buttplug XL
Mystim - Little John Butt Plug
›› Bekijk alle electro sex artikelen (plugs, dildo’s en vibrators)

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.