ElectroShock E-Stim Buttplug | Mystim – Big John XL

ElectroShock E-Stim Buttplug | Mystim - Big John XLTexas, Amerika…

De beul vraagt aan de ter dood veroordeelde, die op de elektrische stoel zit: “Wat is uw laatste wens?” De ongelukkige hoeft niet lang na te denken en antwoordt: “Ik zou dolgraag mijn nieuwste buttplug willen uitproberen. Ik heb hem gekocht bij dildootjes.nl, ik kreeg hem gistermiddag met de post binnen. Net op tijd dus. Kijk, hier hem ik hem. Hij zit nog in de doos.”

De beul pakt de doos aan. “Buttplug?” mompelt hij.
De ongelukkige knikt en kijkt gelukzalig. “Ja,” zegt hij opgetogen, “het is de E-Stim Big John buttplug XL van het merk Mystim.” De beul maakt de verpakking open en haalt de buttplug tevoorschijn.

De ongelukkige: “Deze buttplug is heel speciaal, hij vibreert niet maar prikkelt de anus met stroom stimulatie!”
“Een buttplug op stroom?”, buldert de beul. Hij kijkt er gelukkig bij.

De ongelukkige: “Deze buttpplug is voor de liefhebber van zogenaamde electro sex. De plug geeft licht elektrische pulsen af. Deze stroomstootjes geven een onbeschrijfelijk lekker gevoel.”
De beul heeft in al die jaren heel wat gekke wensen in vervulling doen gaan, maar dit slaat alles. Hij overhandigt de ongelukkige de elektro buttplug en zegt: “U gaat uw gang maar, ik draai me wel even om.”

De ongelukkige trekt zijn broek omlaag en plugt tevreden de Big John in zijn anus. De beul is een paar passen verderop gaan staan en bladert om de tijd te doden wat door de handleiding. Hij roept naar de ter door veroordeelde: “Kunnen we niet gelijk die 2000 Volt er doorheen jagen? Dan zijn we klaar, kan ik naar huis.” De ongelukkige antwoordt: “Nee, bij 2000 Volt ontploft de boel. Juist de zwakstroom doet het hem, die prikkelt de zenuwen in de anus, alsof een engeltje je reet likt.”

De beul doet opeens een ontboezeming, iets wat hij nog nooit heeft gedaan ten overstaan van een ter dood veroordeelde. Hij zegt: “Ik ben ook gek op buttplugs. Ik mag er graag zo nu en dan eentje inschroeven. Momenteel draag ik mijn buttplug met fonkelend kristal. Gekregen van mijn vriend John. Een verlovingsring vond hij voor mietjes.”

De ongelukkige begint zachtjes te kreunen.

De beul vervolgt: “Ik dacht: kom, ik vertel het u gewoon. Nu we zo onder elkaar zijn en u er straks toch niet meer bent. Ach… Wat maakt het uit? Geen REET !! HAHAHAHAHA”

ElectroShock E-Stim Buttplug | Mystim - Big John XLDe ongelukkige begint steeds harder te kreunen en slaakt plotseling een harde gil. Daarna blijft het stil. De beul spant even krachtig zijn bilspieren aan, leest weer in de gebruiksaanwijzing en laat de ongelukkige in alle rust een moment nagenieten. Als het lang genoeg heeft geduurd, draait hij zich om, met zijn blik gericht in het boekje en begint hardop voor te lezen: “WAARSCHUWING: De E-stim buttplug mag niet gebruikt worden door mensen met hart klachten/pacemaker of met hartritmestoornissen.” De beul kijkt nu op uit de handleiding en ziet dat de ongelukkige erin is gebleven.

Let op: De e-stim buttplug werkt samen met de Mystim Pure Vibes Bedieningsunit. Dit apparaat heb je nodig, anders doet de buttplug niks.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.


>> meer info <<

Lees ook: Wat is Electro Sex en hoe met E-stim te beginnen?

Meer elektro sex artikelen

Mingle E-Stim Set Voor Koppels Inclusief Powerbox
Elektro halsband met afstandsbediening
Mystim Tension Lover E-Stim Tens Unit
Mystim - Mighty Merlin
Zeus Electrosex Deep Intruder Dildo Met Handvat
Pubic Enemy No 1 Kuisheidskooi - Gold Edition
Pubic Enemy No 1 Kuisheidskooi - Black Edition
Mystim - Pubic Enemy No1 Cock Cage
Mystim - Big John Buttplug XL
Mystim Vibrator met elektrische stimulatie
Mystim Elektro buttplug
Mystim - Groovey George
Mystim - Electric Eric E-Stim Vibrator - Zwart
Mystim Sizzling Simon - Zwart
Hector Helix L E-Stim Buttplug
Daring Danny E-Stim Vibrator - Black Edition
Tickling Truman E-Stim Vibrator - Black Edition
Electric Eric E-Stim Vibrator - Black Edition
Mystim Pure Vibes Bedieningsunit
Mystim - Little John Butt Plug
Hector Helix S E-Stim Buttplug
Bold Boris E-Stim Dildo
Zeus Powerbox - Compact Model Met 8 Standen
Mystim - Double Dan
Glossy Glen E-Stim Dildo
Funky Fella E-Stim Dildo
O(h!)-thello Ovaldildo
Electro Anchor E-Stim Vibrerende Buttplug
Mystim - Plunging Pete Corona Strap
Electro Anchor E-Stim Buttplug
›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.